-

pátek 31. července 2015

Koníček jménem Postcrossing

Nedávno (asi před třemi měsíci) jsme se s kamarádkou bavili, jak je obvyklé a najednou mi řekla o stránce, která se týká pohlednic, které posíláte a zase dostáváte, jelikož jsem veliký milovník zakupování pohlednic a psaní dopisů, neváhala jsem a založila jsem si tam účet.  A v tomhle článku vám kostrbatě vysvětlím co to vlastně Postrossing je a co od něj můžete čekat (:

CO TO JE POSTCROSSING? 
Ve stručnosti Postcrossing je webová stránka (projekt chcete-li), který se zabývá posíláním a příjímáním pohlednic z celého světa, který před chvílí oslavil 10 let od svého založení. Celého projektu se účastní něco přes 560.000 lidí z celkem 217 zemí celého světa.

JAK TO FUNGUJE?
Funguje to velice jednoduše, založíte si profil a ,vylosujete' si nějakého uživatele. Adresa dotyčného se vám zobrazí společně s ID pohlednice, které napíšete na pohlednici, aby jí ,obdržitel' mohl zaregistrovat a poté přichází vám pohlednice od jiných uživatelů postrossingu.

web: https://www.postcrossing.com/  

3 komentáře:

  1. akurát som sa zaregistrovala :D , lebo ma to veľmi zaujalo (orlicatkooo) , som zvedavá no, teším sa na to ! :)
    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak toto je naozaj veľmi zaujímavé :) Určite to vyskúšam. Túto vec ocenia najmä zberatelia pohľadníc, nakoľko nemusia "prosíkať" o pohľadnice, ale dostávajú ich sami. A to dokonca z rôznych kútov :)

    Budem veľmi rada, ak si pozrieť môj blog Blog by Katy :-* a zároveň ťa chcem týmto pozvať do mojej prvej GIVEAWAY. Budem veľmi rada, ak sa zapojíš

    OdpovědětVymazat