-

úterý 8. prosince 2015

Harry Potter Tag

Ahoj! Vracím se k vám se zbrusunovým článkem, který se bude týkat Harryho Pottera (v podstatě to bude tag o celém mém dětství). Musím se opět omluvit za absenci článků. Ve škole je toho moc a není moc lehké zvládat školu, kamarády atd.,.. však to znáte ;). A teď bez zbytečného obkecávání můj  HP Tag:
-Na navodění ,,ATMOŠKY''-




1) Oblíbená knížka?
Musím se přiznat k jedné, hrůzné věci, četla jsem akorát první knížku (ZATÍM!). Ale ta se mi hodně líbila, ale chystám se přečíst další díly tak uvidím ;)

2) Oblíbený film?
Mám 2 oblíbené :D Kámen mudrců a vězeň z Azkabanu



3) Části filmu nebo knihy, které vás dokázaly rozplakat?



4) Nejoblíbenější postava?
Ehmm... Harry.. Ne Snape, teda ne Brumbál,..... Prostě jsou věci ze kterých nelze vybírat, jako například vybrat nejoblíbenější postavu z Harryho Pottera.

5)  Co by byl tvůj patron?
Kdybych měla patrona tak bych moc chtěla jelena, lišku nebo vlka ( už se mi několikrát stalo, že mě kamarád k jednomu z těchto zvířat přirovnal.. já se tedy často přirovnávám k praseti... protože tak jako já se u oběda nezašpiní nikdo! :D )


6) Kdybys sis mohla vybrat bezovou hůlku, kámen vzkříšení nebo neviditelný plášť, co z toho by to bylo?
Ha! čekali jste že si vyberu neviditelný plášť že? Abych byla stoprocentně upřímná (jako vždy... jak jinak :D) tak kdybych si mohla zvolit, tak bych zvolila bezovou hůlku.

7) V jaké koleji byste chtěli být?
Vždy když si dělám nějaký Quiz,tak mi vyjde Havraspár... a já se toho budu držet a říkám Havraspár :D

8) Jsi spokojená s koncem?
Jo! Jasný. Bohužel to Voldemort  nepřežil. I když ho valná většina neměla ráda, tak já jsem vždy fandila záporákům (i když jsem byla malá tak sem chtěla aby vlk toho zajíce konečně chytil!-Jen Počkej!). Nechtěla jsem aby Harryho zabil nebo tak..... Ale to už je ten úděl záporných postav.

9) Oblíbená scéna z filmu?
Je jich tolik... že ani nevím která je nejoblíbenější ,ale kdyby na mém výberu měl záviset něčí život tak si vyberu tuhle scénu (viz video). Já vím ničí tam Bradavice, ale je to epicky udělaná scéna (a ne že ne :D)
+


10) Oblíbená skladba (ze soundtracku)?




Doufám že se vám článek líbil:) Když tak mi napište, co máte stejnak a co jinak než já :D A jestli máte Harryho Pottera rádi taky (blbá otázka.. kdo Harryho Pottera rád nemá :D )
  

4 komentáře:

  1. Tak snad to nemyslíš vážně, že se přirovnáváš k praseti!!!! :D
    Moc pěkný Tag, Harryho Pottera mám ráda, hlavně to celkové zpracování :) A viděla jsi tuhle parodii? Já když to viděla, málem jsem umřela smíchy :-D https://www.youtube.com/watch?v=FWtO0cfgewY

    A moc ráda tě zvu do soutěže o novinku ! Diář Doller , který můžeš mít mezi prvníma na světě:) http://elenvankova.blogspot.cz/2015/12/soutez-competition-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si mě neviděla na obědech :D Vždycky se od něčeho zakapu nebo něco takovýho :D
      Jo viděla :D A nemohla jsem (a nemůžu) z toho :D

      Vymazat
  2. :) moc hezký TAG ;) :D taky jsem ho dělala :3 budu ráda když se podíváš ♥ http://fandombeforebloodcz.blogspot.cz/2015/12/harry-potter-tag.html

    OdpovědětVymazat